Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii în Politica de confidenţialitate.

Diverse

Producatori

Oferte speciale

Produse vizualizate

Anestezic Derma Numb Mareste

Anestezic Derma Numb

Produs nou

Anestezic Special  Derma Numb -30 ml

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

44,00 lei cu TVA

Informatii

Cel mai bun 1oz Tattoo Anestezic din lume. Funcționează în 90 de secunde!

Derma Numb rapid hotărând actualitate Tattoo Anestezic Spray. Made in U.S.A.

80% mai putina durere

Funcționează în 90 de secunde

În condiții de siguranță pe toate tipurile de piele

No prescription needed

Affordable

Anti-inflamator - rejuvenator celulelor pielii

Proiectat special pentru tatuare

Nu va afecta culoarea sau proze de vindecare

Derma Numb Tattoo Spray antitetic permite clienților noștri posibilitatea de a obține un tatuaj în confort, fără toate durerea. Putem termina acum un tatuaj, care ar lua în mod normal două sesiuni, într-o singură.

Derma Numb foloseste numai cele mai bune ingrediente posibile pentru a vă oferi clientului cea mai bună opțiune în anasthetics.we de actualitate folosi primele doi agenți de amortire naturale, împreună cu lidocayne pentru a da un total de trei componente pentru a vă confort în timp ce te tatuat. Acestea sunt toate rădăcină coada soricelului naturale și rădăcină yucca glauca, care au fost folosite de către indienii nativi noastre de secole pentru vindecarea toate rănile. Aceste rădăcini nu numai că au capacități de vindecare, dar amorteala si a celulelor pielii proprietăți de întinerire aswell.they, de asemenea, au de sterilizare și anti-inflamator capabilități. Cu această formulă ne asigura că experiența dumneavoastră tatuaj va fi la fel de plăcută ca posibil.

Direcții: Odată ce pielea este rupt sau contur se face prin pulverizare derma amortit cu generozitate pe zona de tatuaj. Așteptați 90 secunde pentru anestezic pentru a intra în vigoare,  se aplică Derma Numb după cum este necesar pe parcursul procesului de tatuaj.

ingrediente:

4% lidocaină HCI, apă, propilen glicol, rădăcină de coada șoricelului, extract, extract de radacina de yucca Glace, citric a declarat, sodiu întâlnit bisulfat, caprylyl glicol, disodiu EDTA, metilizotiazolinonă.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Anestezic Derma Numb

Anestezic Derma Numb

Anestezic Special  Derma Numb -30 ml

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: