Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii în Politica de confidenţialitate.

Termeni de Utilizare si Conditi

 

 Tattoosupply.ro încearcă să fie cât mai exacte posibil. Cu toate acestea, Articole si Accesorii Tattoosupply.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau alt continut de pe acest site sunt corecte, complete, fiabile, curente, sau fara erori. Daca un produs oferit de Tattoo Supply.ro  nu este aşa cum este descris, singura cale este de a il returna in stare neutilizata.

ATENTIE:

În ciuda eforturilor constante de a asigura atat acest produs îndeplineşte cele mai înalte standarde de calitate şi puritate, aplicarea de aceste tusuri poate cauza o reacţie alergică datorită sensibilităţii sau alergi a individului pentru vopsea sau pigment. Compania, Cobra Tattoo Supplies declină în mod legitim orice responsabilitate pentru reacţie alergică de orice persoană fizică căreia această vopsea sau de pigment se aplică dacă implicite de garanţie de vandabilitate sau potrivire pentru scopul sau altfel. În cazul în care nu există nici o istorie de toleranţă la această vopsea sau de pigment, testarea la faţa locului sau de consultanta cu un dermatolog competente înainte de aplicare este îndemnat.