Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

New Biotouch Micropigment

Manufacturers

Specials

Biotouch Micropigment Beige View larger

Biotouch Micropigment Beige

BioTouch

New product

2 Items

124,75 lei tax incl.

Add to wishlist

More info

Respectati  urmatoarele recomandari inainte de folosire :
  •  NU amestecati cu pigmenti de alta Firma
  • Agitati Sticla inainte de folosire
  • NU atingeti pigmentul din sticla fara manusi sau cu manusi Contaminante pentru a preveni Desterilizarea pigmentilor...
Pigmentii  BioTouch  pot fi amestecati pt a crea o culoare unica care sa se potriveasca cu tonul de culoare a pielii Clientului
DESPRE BIOTOUCH pigmenţi

pigmenţi BioTouch sunt formulate cu oxizi de fier, care sunt cunoscute ca fiind sigure pentru utilizarea cosmetice, coloranţi, şi micropigmentation la fata si corp. Deoarece pigmenţi noastre au mai multe din aceste particule în fiecare picătură, ele absorb in piele mult mai eficient. Rezultatul este mai puţin decolorare, şi culoarea adevărat.

pigmenţi nostri au, de asemenea, o textură diferită şi de calitate. Ei nu se usuce place cel mai mult. Microfine particule folosit, împreună cu etanol, permite de pigment să se usuce mai lent, şi păstrează mixuture buna, ca tehnician de lucrări cu ea.

Alte marci de pigmenţi lăuda de a avea compuşi organici, dar orgainic nu este intotdeauna cea mai buna alegere. Alergiile pot fi mai frecvente în substanţe organice. Unii oameni sunt alergici la vopsea de legume, şi pigmenţi cu vopsea de legume nu sunt stabile. Unele branduri utiliza chiar şi culori industriale similare cu vopsea de automobile! Acest lucru poate fi periculoasă şi poate provoca o reacţie alergică.

În plus faţă de oxizi de fier, nuante negru noastre sunt pe bază de carbon, care a compoziţiei chimice ca ceea ce este natural găsit în corpul nostru, deci nu este chiar mai precauţie împotriva oricărei şanse de o reacţie alergică. Pentru a afla mai multe despre ingrediente sigure pentru uz cosmetic, vizitaţi site-ul FDA, dvs. agentii locale de conducere, sau judeţene departamentul de sănătate.

Peste 50.000 de tehnicieni utilizează produsele noastre în 33 de ţări diferite pe zi. Tehnicieni şi Distribuitorii pot avea linişte că produsele noastre de muncă!

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Biotouch Micropigment Beige

Biotouch Micropigment Beige

20 other products in the same category: